Hellebo Hus ved Holbæk

Om Hellebo Hus

På Hellebo Hus ved Holbæk bor primært beboere med psykiatriske diagnoser og dobbeltdiagnoser i alderen 18 – 55 år. Der bor også beboere, der tidligere har haft et misbrug af f.eks. alkohol og hash og nu arbejder med de skader, som misbruget har medført.

Selve bostedet ligger naturskønt i den lille by Hellestrup, som ligger ca. 6 km fra Holbæk. Vi bor på en hyggelig firlænget gård med et dejligt gårdmiljø og masser af mulighed for at nyde de landlige omgivelser.

Hver af længerne er indrettet med 2-3 enkeltværelser, og dertil et fællesareal med stue, køkken og toilet samt bad. Derudover er der også fælles tv-stue, spisestue og køkken i hovedhuset.

Vi går meget op i, at der på Hellebohus er en varm og hyggelig stemning, så man som beboer hurtigt kan føle sig hjemme og tryg.

Vi laver mange aktiviteter sammen, f.eks. gåture, fysisk bevægelse, maddage samt ferier og udflugter af forskellig karakter. Det giver indhold og struktur på hverdagen og styrker fællesskabet.

Vi har også et stort værksted, som beboerne kan benytte, ligesom vi har et styrketræningsrum, et aktivitetsrum med bl.a. billard og bordfodbold, og udenfor har vi både fodboldbane, orangeri og meget mere.

Vi arbejder på at støtte beboerne i at blive klar til at starte uddannelse, aktivering eller beskæftigelse. Dette gør vi dels for, at beboerne får en meningsfyldt hverdag og dels for, at de får oparbejdet deres kvalifikationer til at tage vare på eget liv og egen udvikling fremadrettet.

På Hellebo Hus er det muligt at have egne dyr med, hvis man selv kan stå for pasningen af dem. Beboerne er velkomne til at have gæster.

“Vi går meget op i, at der på Hellebohus er en varm og hyggelig stemning, så beboerne hurtigt kan føle sig hjemme”

Hellebo Hus

Hellestrupvej 2A
4300 Holbæk
(+45) 51 19 78 96

Næsbygaard

Næsby Gade 17A
4300 Holbæk Orø
(+45) 25 75 40 98